nl gb jp
Het Boerma Instituut heeft geen kantine, maar een eigen café waar alle koffiepauzes en lunches worden gehouden. Café de Mijnen is een gezellig echt Hollands bruin café, vol met originele mijnattributen uit de oude mijnen van Limburg, waar de wortels liggen van de familie Boerma. Daar waar de familie Boerma werkzaam was in de bloemen, was de familie Dalmeijer - de familie van José, de vrouw van oprichter Theo Boerma, werkzaam in de mijnen. Vandaar dat Café de Mijnen in het hart van het Boerma Instituut dit thema heeft gekregen.

Echt Hollands Lunchbuffet

Voor en tijdens de lessen kan iedereen van een kopje koffie of thee genieten in ons gezellige café. Bij mooi weer gaat de pui open en hebben we een heerlijk terras, uiteraard vol met bloemen! De lunch - een Hollands buffet met broodjes, soep en sap - wordt ook in het café geserveerd en genuttigd. De soep van de dag is altijd huisgemaakt.

Café de Mijnen, de ideale locatie in Aalsmeer

Voor fotoshoots, feesten, bijeenkomsten en events

Café de Mijnen is niet alleen open voor de cursisten van het Boerma Instituut, maar kan ook worden afgehuurd voor speciale gelegenheden. Wij verzorgen alles wat je nodig hebt voor jouw feestje of evenement; drank, hapjes, bloemen, muziek. Wil je meer informatie? Ben je ook geïnteresseerd en wil je meer weten over Café de Mijnen in het Boerma Instituut en wil je een afspraak maken om onze locatie te bekijken? Dat kan! Neem dan contact op met ons: bel +31 (020) 4415306 of mail met info@boerma.nl