nl gb jp

Mike Boerma heeft de liefde voor bloemen en bloemschikken met de paplepel ingegoten gekregen. Hij is de oudste zoon van Jacqueline Boerma.

Na zijn studie voor Grafisch ontwerper en "Art en Design" in Amsterdam is hij in 2013 bij het Boerma Instituut in dienst gekomen. Hij is daarmee de vijfde generatie Boerma in de bloemenschool!

Mike is o.a. verantwoordelijk voor de website, social media en alle reclame-uitingen van het Boerma Instituut. Daarnaast heeft hij in 2013 zijn Master Dutch Floral Design vakdiploma gehaald en geeft sindsdien ook les, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

Zo heeft hij twee maanden in Tsjechiƫ gewerkt en in september/oktober 2015 is hij zeven weken naar Japan geweest waar hij onder andere voor European Flower Design, EFD, diverse demonstraties en workshops heeft gegeven.
In 2016 was hij in februari weer voor meerdere weken naar Japan geweest om daar te demonstreren. In mei 2016 demonstreerde hij voor het eerst samen met zijn moeder op het podium voor de Designer's Party van EFD, met twee keer een publiek van 300 personen. Daarna in november/december 2016 voor Kerst bloemwerk en demonstraties en in 2017 staan er ook weer verschillende demonstraties op de planning.

Mike is bereikbaar via email.