nl gb jp
Iedereen die bij het Boerma Instituut de vakopleidingen (DFD, ADFD en de MDFD) heeft gevolgd kan lid worden van onze Dutch Floral Design-club. Iedere tweede donderdag van de maand organiseren we een DFD- Clubavond waar we met z'n allen aan de slag gaan met een bepaald thema. De clubavonden zijn altijd goed bezocht en inspirerend.

Dutch FLoral Design Club: Green of Gold Member

Er zijn twee DFD Club lidmaatschappen mogelijkheden:

DFD CLUB GREEN MEMBER

Al onze cursisten van de DFD, ADFD en MDFD vakopleidingen zijn automatisch DFDClub Green member zolang ze op de vakopleiding zitten. Met het Green DFDClub lidmaatschap kun je met de DFD Clubkaart gebruik maken van de aantrekkelijke 5% korting in de Boerma FDS-winkel/webshop, speciale kortingen op diverse cursussen en ontvangt andere leuke aanbiedingen. Je woont dus alleen niet de DFD Clubavonden bij. voor de DFDClub green memberschap contributie is de contributie € 15 per kalenderjaar.

DFD Club Gold member

Als DFD-Club Gold member kun je iedere tweede donderdagavond van de maand een inspirerende Dutch Floral Design clubavond bijwonen. Deze avond is inclusief, bloemen, groen-, bij- en hulpmaterialen, ondergronden en twee consumpties per clubavond. Je kunt met de DFD Clubkaart gebruik maken van de aantrekkelijke 5% korting in de Boerma FDS- winkel/webshop, speciale kortingen op diverse cursussen, je ontvangt de maandelijkse nieuwsbrief én je kunt gebruik maken van andere leuke aanbiedingen.

Contributie: €15 per kalenderjaar en €50 per maand.

Hoe ziet een maandelijkse DFDClub avond er uit?

19.00 - 19.30 uur: Koffie of thee wordt geserveerd tijdens de bespreking van de aanwezige en meegenomen materialen.

19.30 - 21.30 uur: Lekker bezig zijn met de creaties

21.30 - 22.00 uur: de nabespreking van de arrangementen gebeurd onder het genot van een drankje en een hapje. Tijd om foto's te maken. We beslissen gezamenlijk het thema van de volgende DFClubavond.

Op de Facebook pagina van de DFDClub delen we onze foto's en wisselen we ideeën uit. Alleen DFDClub leden kunnen de berichten bekijken, foto's en commentaar toevoegen. https://www.facebook.com/groups/DFDClub/


DFD Club voorwaarden

•De DFD Clubkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

•Je schrijft in voor onbepaalde tijd. Het opzegtermijn is 2 kalendermaanden. Je kunt schriftelijk annuleren of door een email te sturen naar DFDClub@boerma.nl

•Per kalenderjaar kun je -minimaal twee weken van tevoren- tweemaal kosteloos een DFD Clubbijeenkomst annuleren.

•Wanneer er minder dan twee weken vooraf wordt geannuleerd, dan worden de clubkosten wel in rekening gebracht.

•Als het bezoeken van de DFD Clubavonden (tijdelijk) wordt beëindigd of als je (bijvoorbeeld voor een bepaalde periode) naar het buitenland vertrekt, kan het Gold DFD Club membership worden overgeschreven naar het Green DFD Club membership.

•Veranderingen in het lidmaatschap dienen ook schriftelijk/per email aan de administratie gemeld te worden. Dit kan gaan om adreswijziging, verandering in lidmaatschapsvorm etc..

•Zonder opzegging wordt elk jaar het lidmaatschap stilzwijgend verlengd.

•Contributie wordt vooraf per kalender jaar voldaan per automatische incasso en is € 15,- voor het DFD Club Greenmembership. Voor het DFD Club Goldmembership betaal je naast de € 15,- per jaar, € 50,- per maand. Dit bedrag is o.a. voor de bloemen, groen-, bij- en hulpmaterialen, ondergronden en twee consumpties per clubavond. Het maandelijkse bedrag van € 50,- wordt per automatische incasso betaald op de 1e dag van elke kalendermaand.