nl gb jp

Bloemschik lessen op maat

20 Oct 2030 10:00 - 15:45

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 1432KA Aalsmeer
routebeschrijving


Onder professionele begeleiding een dag bloemschikken als personeelsuitje, een gezellige middag met vriendinnen leren hoe je handgebonden boeketten maakt, een korte opfriscursus voor de medewerkers van een bloemisterij - wij regelen het allemaal. Met onze lessen op maat bieden we elke cursus en opleiding op elk niveau, waar en wanneer je maar wilt.

Demonstraties, privéles of gezellige middag met vrienden of collega's, het Boerma Instituut regelt het voor je - zelfs in het buitenland.

Het Boerma Instituut heeft door de jaren heen veel lessen op maat voor personen, bedrijven, en verenigingen georganiseerd - in Nederland én in het buitenland. Zoals een demonstratie voor een grote zaal als intermezzo tijdens een congres, de Dutch Floral design-vakopleiding volledig als privéles (inclusief tolk), maar vooral veel gezellige (mid)dagen bloemschikken met collega- en vriendengroepen.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Onder bepaalde voorwaarden kunt u de kosten van onze cursussen en opleidingen bij de belastingbelastingdienst opvoeren als "onkosten bijscholing".

Gerelateerd aanbod:

Tijdens ons Open Huis hebben wij vaak een introductie workshop. Kijk hier voor data en tijden.

Eens in de zoveel tijd is er een Open Huis bij het Boerma Instituut. Het ideale moment om kennis te maken met de school!

Een van de leukste dingen in het bloemen vak is het maken van het grotere bloemwerk bijvoorbeeld voor bruiloften of evenementen.​

Kerstmis nadert! Dat betekend dat het tijd is om een adventkrans te maken.

De 6e editie van het Aalsmeer Flower Festival vind waarschijnlijk plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019.

Zaterdag 16 juni 2018, tijdens Aalsmeer Flower Festival zijn er twee gezellige kleine introductie workshops voor slechts € 12,50 per workshop.

Zondag 17 juni 2018, tijdens Aalsmeer Flower Festival zijn er twee gezellig kleine introductie workshops voor slechts € 12,50, per workshop.

Ga gezellig met ons mee op vrijdag 27 september, 2019 naar FLeuramour, dé bloemschikhappening in de Landgoedcommanderij Alden Biesen, België.

Tijdens Kerst Idee! is het Boerma Instituut volledig ondergedompeld in de Kerst sferen.

Kerst guirlande workshop (hele dag)

5 gezellige en leerzame Kerst Workshops in 2018

Avond Kerst workshops 2018