nl gb jp

Kerst Workshops 2017 (Avond)

06 Dec 2017 19:15 - 22:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving
contact:


In 2017 organiseert het Boerma Instituut 5 verschillende kerstworkshops

In 2016 hebben we de workshop ‘Winterse Hanging Basket' voor het eerst gegeven en dat is een hele gezellig mand geworden om (naast de voordeur) te hangen. Op verzoek maken we hem in 2017 nog een keer.

Tijdens de eendaagse workshop maken we een groot arrangement met takken in de vorm van een kerstboom met lichtjes in een plantenpot (+/- 1.70 hoog). Deze past ook heel goed bij de voordeur of voor het raam of zelfs in de etalage van een winkel.

Het ‘Kerst arrangement op houten plateau’ is een mooi hoog en toch luchtig arrangement voor op een sidetable of entree balie (+/- 90cm hoog) Tijdens de workshop ‘Tafelkrans met schors’ kleden we een OASIS krans van 36 cm aan. Het ‘Connecting Christmas arrangement’ is een tafelstuk dat bestaat uit twee delen die we met elkaar verbinden. Als je samen met een gezinslid of vriendin komt, dan kun je deze tafelstukken samenvoegen zodat je een grote gezamenlijke tafelversiering kunt maken.

Geheel in Kerstsfeer
In december tijdens de kerstworkshops is het Boerma Instituut geheel ondergedompeld in kerstsfeer. Iedereen is hier welkom om zich te laten inspireren voor kerst.

We noemen ons evenement Kerst Idee! Tijdens Kerst Idee! geven bloemschikdemonstraties en in een van onze lokalen verkopen diverse soorten kerstgroen en kerstmaterialen, mooie kerstukken en brocante. Als je een brocante schaal of vaas koopt, dan kun je ons ook vragen het vullen met een mooi kerststuk.

In ons Café de Mijnen is het helemaal gezellig met winterse soep, lekkere Oma Bob’s hapjes en kerstbrood.

Gezellig én leerzaam
Tijdens onze workshops zorgen wij er voor dat je een gezellig uitje hebt met in de pauze een kopje koffie, theewarme chocolade of Glühwein en wat lekkers.

Kleur trends
Doordat we drie verschillende kersttrends hebben kun je je volledige thuis aankleden met sfeervolle decoraties waar je de hele kerstperiode nog van kunt genieten. We merken steeds meer dat cursisten niet één maar meerdere kerstworkshops volgen.

1. De Pantone kleur van het jaar 2017 ‘Greenery’ Groen & Wit

2. Paars & Koper

3. Rood & Goud

Zit jouw kleur er niet tussen zitten? Dan is het eventueel ook mogelijk om ballen te ruilen voor je favoriete kleur, ook kun je nog verschillende leuke bijmaterialen aan te schaffen. De Kleurtrends kun je aangeven op het inschrijfformulier.

Avond Workshops (19.15 - 22.00) Cursusgeld € 49,50.

Woensdag 6 december: Winterse Hanging Basket KTN1A-17

Maandag 11 december: Tafelkrans met schors KTN2A-17

Woensdag 13 december: Kerstarrangement op houten plateau KTN3A-17

Vrijdag 15 December: Connecting Christmas arrangement KTN4A-17

Komen deze data niet uit en wil je toch met een groepje een kerstworkshop volgen? Stuur dan een email naar info@boerma.nl . Geef het aantal personen aan en vraag om een workshop op jouw voorkeursdatum.

Klik hier voor de Middag kerstworkshops en de Eendaagse Kerst workshop.

Tevens verkopen wij tijdens Kerst Idee! de workshop arrangementen ook in losse onderdelen.


Labels: workshop  thema  Seizoen  Kerst  Brocante  Kerstgroen  

Gerelateerd Aanbod


Tijdens deze avond workshop op 27 augustus gaan we een 36cm OASIS krans vullenmet prachtige Hortensia van een Aalsmeerse kweker en geurende hop.

Benieuwd naar hoe het is om een workshop te volgen bij het Boerma Instituut? Of wil je weten of bloemschikken überhaupt wat voor je is? Kom dan naar onze Open Lesavond op maandagavond 3 september. Tijdens de meeste Open Lesdagen / Open Lesavonden geven we ook een introductie bloemschikworkshop voor maar € 12,50!

Tijdens ons Open Huis hebben wij vaak een introductie workshop. Kijk hier voor data en tijden.

Donderdag 20 september 2018 organiseren we een eendaagse Florale Hoeden workshop.

Ga gezellig met ons mee op vrijdag 21 september, 2018 naar FLeuramour, dé bloemschikhappening in de Landgoedcommanderij Alden Biesen, België.

Tijdens deze middag workshop op donderdag 27 september maken we een interessant cilindervormig arrangement.

Tijdens deze middag workshop op donderdag 4 oktober wordt er een vurig kegelvormig arrangement gemaakt.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

De cursus handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het is ook een zeer geschikte opfriscursus voor professionals.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

De cursus handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het is ook een zeer geschikte opfriscursus voor professionals.

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten...