nl gb jp
  • Aanbod
  • Handgebonden Boeketten Niveau 2

Handgebonden Boeketten Niveau 2

08 Mar 2018 10:00 - 15:45
31 May 2018 10:00 - 15:45
12 Jul 2018 10:00 - 15:45
24 Oct 2018 10:00 - 15:45
14 Nov 2018 10:00 - 15:45

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 1432KA Aalsmeer
routebeschrijving


De handgebonden boeketten cursussen bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het zijn ook zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Deze cursus bouwt verder op de vaardigheden die je geleerd hebt tijdens de Niveau 1 cursus. Heb je nog geen ervaring met Korenschoof of Parallel gebonden boeketten, dan raden we je aan om eerst met de niveau 1 cursus te beginnen. Je kunt kiezen uit een 2-daagse dagcursus of een handgebonden boeketten cursus van 4 avonden, De inhoud van de cursus is van beide hetzelfde .
We hebben 2 verschillende niveaus in de handgebonden boeketten cursus; niveau 1 en niveau 2.


Wat leer je tijdens de Handgebonden Boeketten cursussen, Niveau 2?

Je leert de professionele manier van het bloemschikken in de hand. Deze cursus is naast techniek ook gefocust op creativiteit. Tijdens onze cursussen werken we zoveel mogelijk met natuurlijke materialen van het seizoen.

Na afloop van de cursus krijg je een Engelstalig certificaat van deelname.


Programma niveau 2

  • Dag 1: freestyle boeket, een frame boeket
  • Dag 2: rouwboeket en cascade boeket
  • Avond 1: freestyle boeket
  • Avond 2: frame boeket
  • Avond 3: rouwboeket
  • Avond 4: cascade boeket

Cursusdata niveau 2

Dagen in 2018

- donderdag 8 maart & vrijdag 9 maart
- donderdag 31 mei &vrijdag 1 juni
- donderdag 12 juli & donderdag 19 juli
- woensdag 24 oktober & donderdag 25 oktober

Avonden in 2018
- donderdagavond 22 februari, 1, 8, 15 maart
- donderdagavond 27 september, 4, 18, 25 oktober

Het Boerma Instituut is een internationale bloemschikschool. Het kan gebeuren dat onze cursussen bijgewoond worden door internationale cursisten, dan worden de cursussen tweetalig gegeven: Nederlands- én Engelstalig. We vragen hiervoor uw begrip.

Programma & data niveau 1

Klik hier voor informatie over niveau 1.

LESTIJDEN

De lestijden van de dagcursussen zijn van 10.00 - 15.45 uur.
De lestijden van de avondcursussen zijn van 19.15 - 22.00 uur. Inclusief een koffiepauze van 15 minuten.

De kosten

De prijs voor de cursus handgebonden boeketten is € 197,50. Het is niet mogelijk om deze cursus in termijnen te betalen.

Inbegrepen bij het cursusgeld zijn alle te gebruiken bloemen- en blad- en bijmaterialen, lunch (in geval van de dagcursus), koffie, thee en frisdrank en het Boerma Instituut certificaat van deelname (Engelstalig).
Niet inbegrepen is het gereedschap. Denk hierbij aan een mes, (snoeischaar) en draadtang. Het is aan te raden om dat zelf mee te nemen.

WINKEL

Geen gereedschap? Geen probleem. Bij ons in het winkeltje kun je alles aanschaffen dat met bloemschikken te maken heeft. Van te voren online bestellen kan ook.
Klik hier om naar onze online webshop te gaan.
Gerelateerd aanbod:

Dé vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel is vernieuwd!

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

Tijdens deze avond workshop op 27 augustus gaan we een 36cm OASIS krans vullenmet prachtige Hortensia van een Aalsmeerse kweker en geurende hop.

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

De perfecte avondopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

Tijdens deze middag workshop op donderdag 20 september maken we workshop een interessant cilindervormig arrangement.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

Tijdens deze middag workshop op donderdag 4 oktober wordt er een vurig kegelvormig arrangement gemaakt.

De cursus handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het is ook een zeer geschikte opfriscursus voor professionals.

De cursus handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het is ook een zeer geschikte opfriscursus voor professionals.

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten.

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten...