nl gb jp
  • Aanbod
  • Dutch Floral Design opleiding (Engelstalig, in modules)

Dutch Floral Design opleiding (Engelstalig, in modules)

20 Feb 2017 10:00 - 15:45
21 Aug 2017 10:00 - 15:45

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving


De Dutch Floral Design opleiding van Boerma Instituut is de perfecte basis voor iedereen die professioneel met bloemen bezig wil zijn of is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel. Het is ook een mooie opleiding voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en als hobby echt de kneepjes van het vak wil leren. Om deze vakopleiding of een module ervan te volgen heb je geen specifieke kennis of ervaring nodig. Deze DFD opleiding wordt in het Engels gegeven door Nederlandse docenten.

Als je niet in de gelegenheid bent om meer dan één week aaneensluitend de vakopleiding te volgen, bieden we deze internationale Engelstalige DFD-vakopleiding ook in modules van één tot vijf weken aan. De lessen worden in het Engels gegeven. Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden, inclusief de cursusdata, beknopte omschrijving van de inhoud en de prijs.
Alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen inclusief koffie, thee, frisdrank en de lunches. Niet bij het cursusgeld inbegrepen zijn materialen om thuis te oefenen, andere maaltijden en reis- en verblijfkosten.


Dutch Floral Design vakopleiding (internationaal) in modules, data 2017

Module 1 - 1 week
Inhoud: materialen en draadtechnieken, handgebonden boeketten, bruids-en rouwwerk. Bezoek aan de bloemenveiling.
Data
Maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari
Maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus
Prijs: €950

Module 2 - 1 week
Inhoud: nomenclature, vaasarrangementen, meer bruids- en rouwwerk
Data:
Maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart
Maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september
Prijs:€950

Module 1&2 - 2 weken
Inhoud: zie hierboven
Data
Maandag 20 februari t/m vrijdag 3 maart
Maandag 21 augustus t/m vrijdag 1 september
Prijs: €1800

Module 3&4 - 2 weken
Inhoud: stijlen en vormen, kleurtheorie, minituintjes, corsages
Data
Maandag 6 maart t/m vrijdag 17 maart
maandag 4 september t/m vrijdag 15 september
Prijs: €1800

Module 5&6 - 2 weken
Inhoud: in module 5 zit een dagtrip naar Fleuramour in België. Verder oefening met handgebonden boeketten, bruids- en rouwwerk. Module 6 start met een examentraining. De laatste twee dagen van deze module zijn de examendagen.
Data
Maandag 20 maart t/m vrijdag 31 maart
Maandag 18 september t/m vrijdag 29 september
Prijs: €1800

Module 3t/m6 - 4 weken - inhoud zie boven
Maandag 6 maart t/m vrijdag 31 maart
Maandag 4 september t/m vrijdag 29 september
Prijs: €3500

Module 1 t/m 4 - 4 weken
Maandag 20 februari t/m vrijdag 17 maart
Maandag 21 augustus t/m vrijdag 15 september
Prijs: €3500

Module 2 t/m 6 - 5 weken
Maandag 27 februari t/m vrijdag 31 maart
Maandag 28 augustus t/m vrijdag 29 september
Prijs: €4350Gerelateerd aanbod:

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het zijn ook een zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Een van de leukste dingen in het bloemen vak is het maken van bloemwerk voor grotere bruiloften en evenementen.​ ​Het is toch prachtig als je dit soort specialistisch bloemwerk kunt maken? Tijdens deze nieuwe korte vakopleiding, die uniek is in Nederland, leren we je dat.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

De 4e editie van het Aalsmeer Flower Festival vind plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017. Het Boerma Instituut is een van de gezellige locaties.

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

De vakopleiding bloemschikken die naadloos aansluit op de professionele DFD-vakopleiding: de Advanced Dutch Floral Design (ADFD) - vakopleiding.

Deze ADFD vakopleiding sluit naadloos aan op de DFD-vakopleiding.

De hoogste vakopleiding voor studenten die de Dutch Floral Design- en Advanced Dutch Floral Design-vakopleidingen hebben afgerond en voor hen die de kennis- en de praktische vaardigheden op dat niveau kunnen aantonen.

De avondcursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut starten op donderdagavond 16 maart 2017 en donderdagavond 16 november 2017.

De perfecte avondopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

Donderdag 21 september 2017 organiseren we een eendaagse Florale Hoeden workshop.