nl gb jp

Maandelijkse Dutch Floral Design Club

17 May 2018 19:00 - 22:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving
contact:


Iedereen die bij het Boerma Instituut een vakopleiding heeft gevolgd (DFD of/en de ADFD of/en de MDFD) kan lid worden van onze Dutch Floral Design-club. Iedere tweede donderdag van de maand organiseren we een DFD- Clubavond waar we met z'n allen aan de slag gaan met een bepaald thema.

De clubavonden zijn altijd goed bezocht en inspirerend. De docenten van het Boerma Instituut® zijn op deze avonden meer een begeleider dan een docent. Hij/zij zal dan ook niet bepalen hoe het arrangement gemaakt moet worden, maar zal de technieken en mogelijkheden van de materialen bespreken tijdens de ‘inleeftijd’ en daarna hulp bieden wanneer dat nodig is.In overleg met elkaar bepalen we wat er op de DFD Clubavonden gemaakt gaat worden. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn: tafelarrangementen, handgebonden boeketten, wandversieringen en technieken zoals vlechten, lijmen, stapelen. Het kan eigenlijk niet gek genoeg, want het is écht de bedoeling dat we elkaar gaan inspireren!

Tijdens onze DFD Clubavonden zorgen wij wél weer voor de benodigde materialen, maar anders dan bij onze vakopleidingen en workshops- vragen wij iedereen zélf ook wat ondergronden of bijmaterialen mee te nemen, waardoor we allemaal al ruim voor aanvang van de avond kunnen nadenken over het arrangement. Dit alles maakt het bespreken van de werkstukken na afloop van de DFDclub avond -onder het genot van een drankje- interessanter.


Dutch FLoral Design Club: Green of Gold Member

Er zijn twee DFD Club lidmaatschappen mogelijkheden:

DFD CLUB GREEN MEMBER

Al onze cursisten van de DFD, ADFD en MDFD vakopleidingen zijn automatisch DFDClub Green member zolang ze de vakopleiding volgen. Met het Green DFDClub lidmaatschap kun je met de DFD Clubkaart gebruik maken van de aantrekkelijke 5% korting in de Boerma FDS-winkel/webshop, speciale kortingen op diverse cursussen en ontvangt andere leuke aanbiedingen. Je woont dus alleen niet de DFD Clubavonden bij. voor de DFDClub green memberschap contributie is de contributie € 15 per kalenderjaar.

DFD CLUB GOLD MEMBER

Als DFD-Club Gold member kun je iedere tweede donderdagavond van de maand een inspirerende Dutch Floral Design clubavond bijwonen. Deze avond is inclusief, bloemen, groen-, bij- en hulpmaterialen, ondergronden en twee consumpties per clubavond. Je kunt met de DFD Clubkaart gebruik maken van de aantrekkelijke 5% korting in de Boerma FDS- winkel/webshop, speciale kortingen op diverse cursussen, je ontvangt de maandelijkse nieuwsbrief én je kunt gebruik maken van andere leuke aanbiedingen.
Contributie: €15 per kalenderjaar en €50 per maand.

DFD CLUBAVONDEN IN 2018

Donderdag 11 januari 2018
Donderdag 8 februari
Donderdag 8 maart
Donderdag 12 april
Donderdag 17 mei (uitzondering ivm Hemelvaart)
Donderdag 7 juni (uitzondering ivm Aalsmeer Flower Festival)
Donderdag 12 juli
Donderdag 9 augustus
Donderdag 13 september
Donderdag 4 oktober (uitzondering ivm Floral Fundamentals)
Donderdag 15 november (uitzondering ivm master class & demo avond)
Donderdag 6 december (uitzondering ivm kerst drukte)

HOE ZIET EEN MAANDELIJKSE DFDCLUB AVOND ER UIT?

19.00 - 19.30 uur: Koffie of thee wordt geserveerd tijdens de bespreking van de aanwezige en meegenomen materialen.

19.30 - 21.30 uur: Lekker bezig zijn met de creaties

21.30 - 22.00 uur: de nabespreking van de arrangementen gebeurd onder het genot van een drankje en een hapje. Tijd om foto's te maken. We beslissen gezamenlijk het thema van de volgende DFClubavond.

Op de Facebook pagina van de DFDClub delen we onze foto's en wisselen we ideeën uit. Alleen DFDClub leden kunnen de berichten bekijken, foto's en commentaar toevoegen. https://www.facebook.com/groups/DFDClub/

DFD Club voorwaarden

•De DFD Clubkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

•Je schrijft in voor onbepaalde tijd. Het opzegtermijn is 2 kalendermaanden. Je kunt schriftelijk annuleren of door een email te sturen naar DFDClub@boerma.nl

•Per kalenderjaar kun je -minimaal twee weken van tevoren- tweemaal kosteloos een DFD Clubbijeenkomst annuleren.

•Wanneer er minder dan een week vooraf wordt geannuleerd, dan worden de clubkosten wel in rekening gebracht.

•Als het bezoeken van de DFD Clubavonden (tijdelijk) wordt beëindigd of als je (bijvoorbeeld voor een bepaalde periode) naar het buitenland vertrekt, kan het Gold DFD Club membership worden overgeschreven naar het Green DFD Club membership.

•Veranderingen in het lidmaatschap dienen ook schriftelijk/per email aan de administratie gemeld te worden. Dit kan gaan om adreswijziging, verandering in lidmaatschapsvorm etc..

•Zonder opzegging wordt elk jaar het lidmaatschap stilzwijgend verlengd.

•Contributie wordt vooraf per kalender jaar voldaan per automatische incasso en is € 15,- voor het DFD Club Greenmembership. Voor het DFD Club Goldmembership betaal je naast de € 15,- per jaar, € 50,- per maand. Dit bedrag is o.a. voor de bloemen, groen-, bij- en hulpmaterialen, ondergronden en twee consumpties per clubavond. Het maandelijkse bedrag van € 50,- wordt per automatische incasso betaald op de 1e dag van elke kalendermaand.


Labels: workshop  Seizoen  Pasen  DFDClub  Maandelijks  

Gerelateerd Aanbod


Tijdens ons Open Huis hebben wij vaak een introductie workshop. Kijk hier voor data en tijden.

Eens in de zoveel tijd is er een Open Huis bij het Boerma Instituut. Het ideale moment om kennis te maken met de school!

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

De cursus handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het is ook een zeer geschikte opfriscursus voor professionals.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

De cursus handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het is ook een zeer geschikte opfriscursus voor professionals.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

Gregor Lersch is een toonaangevende Meester bloembinder die wereldwijd bloemisten inspireert.

Een van de leukste dingen in het bloemen vak is het maken van het grotere bloemwerk bijvoorbeeld voor bruiloften of evenementen.​

Kerstmis nadert! Dat betekend dat het tijd is om een adventkrans te maken.

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten.