nl gb jp

Tafeletiquette en decoratie, maandag 5 november

05 Nov 2018 10:00 - 15:45

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving
contact:


Bij het dekken van een dinertafel komt heel wat kijken! In de ochtend behandelt Annemieke Treur de officiële Nederlandse tafel etiquette. Hierbij worden verschillende servies sets gebruikt. In de middag maken wij de arrangementen voor op deze feestelijk gedekte tafels.

Annemiekes kramerie

Annemieke's Kramerie is sinds 1911 dé meest toonaangevende speciaalzaak in serviezen, glas en bestek,ken, huishoudelijke en sfeervolle geschenken aan de Machineweg in Aalsmeer.. Wij zijn heel blij dat Annemieke deze tafeletiquette bij ons geeft want ze laat heel uitgebreid zijn wat wel en wat niet kan op een sfeervol gedekte tafel met de mooiste serviezen waarbij wij de arrangementen gaan maken.. http://www.kramerie-aalsmeer.nl/

CURSUSDATUM

Maandag 5 november - 10:00 - 15:45 uur.

DE KOSTEN

Uiteraard gaat u weer naar huis met uw zelfgemaakte arrangement. De prijs van deze workshop is € 97,50. Inbegrepen zijn alle bloemen, blad, en bijmaterialen, villeroy en boch handout, koffie, thee met wat lekkers en een certificaat van deelname.
Niet inbegrepen is het en gereedschap. Denk hierbij aan een mes, (snoeischaar) en draadtang. Het is aan te raden om dat zelf mee te nemen.

Onder bepaalde voorwaarden kunt u de kosten van onze workshop/cursus bij de belastingbelastingdienst opvoeren als "onkosten bijscholing".

WINKEL

Geen gereedschap? Geen probleem. Bij ons in het winkeltje kun je alles aanschaffen dat met bloemschikken te maken heeft. Van te voren online bestellen kan ook.
Klik hier om naar onze online webshop te gaan.


Gerelateerd Aanbod


Tijdens deze middag workshop op donderdag 4 oktober wordt er een vurig kegelvormig arrangement gemaakt.

Tijdens deze avond workshop maken we een langwerpig arrangement met Herfstbollen.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

Carles Jubany Fontanillas is een meesterbinder uit Catalonië met een intrigrerende stijl.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten...

Kerstmis nadert! Dat betekend dat het tijd is om een adventkrans te maken.

Tijdens de DFD Clubavonden komen oud-leerlingen samen en maken we inspirerend bloemwerk met elke keer een ander thema.

Tijdens Kerst Idee! is het Boerma Instituut volledig ondergedompeld in de Kerst sferen.

5 gezellige en leerzame Kerst Workshops in 2018

Avond Kerst workshops 2018