nl gb jp

Introductieworkshops voor € 12,50

03 Sep 2018 20:00 - 21:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving
contact:


Benieuwd naar hoe het is om een workshop te volgen bij het Boerma Instituut? Of wil je weten of bloemschikken überhaupt wat voor je is?
Tijdens de meeste open huis dagen geven we een introductie bloemschikworkshop voor € 12,50. Elke keer maken we een ander leuk arrangement met telkens een ander thema.

Het is wel handig om zelf een mes en een schaar mee te nemen. Indien je die niet hebt, dan kun je die ook gewoon aanschaffen bij ons in de winkel. Van te voren inschrijven via de knop links onder is sterk aangeraden, want vol = vol!

WORKSHOPDATA

Maandag 3 september 20.00 - 21.00 uur.


DE KOSTEN

De prijs van deze workshop is € 12,50. Inbegrepen zijn alle bloemen en nodige materialen.
Niet inbegrepen is het gereedschap. Denk hierbij aan een mes, (snoeischaar) en draadtang. Het is aan te raden om dat zelf mee te nemen.

Betaling vooraf
De betaling van deze kleine workshops gaat NIET via automatisch incasso. Je kunt je betaling zelf overmaken na ontvangst van de factuur op rekeningnummer: IBAN: NL04 ABNA 056 0158 80

WINKEL

Geen gereedschap? Geen probleem. Bij ons in het winkeltje kun je alles aanschaffen dat met bloemschikken te maken heeft. Van te voren online bestellen kan ook.
Klik hier om naar onze online webshop te gaan.
Labels: workshop  thema  Open Huis  Introductie  

Gerelateerd Aanbod


Tijdens deze avond workshop op 27 augustus gaan we een 36cm OASIS krans vullenmet prachtige Hortensia van een Aalsmeerse kweker en geurende hop.

Benieuwd naar hoe het is om een workshop te volgen bij het Boerma Instituut? Of wil je weten of bloemschikken überhaupt wat voor je is? Kom dan naar onze Open Lesavond op maandagavond 3 september. Tijdens de meeste Open Lesdagen / Open Lesavonden geven we ook een introductie bloemschikworkshop voor maar € 12,50!

Donderdag 20 september 2018 organiseren we een eendaagse Florale Hoeden workshop.

Ga gezellig met ons mee op vrijdag 21 september, 2018 naar FLeuramour, dé bloemschikhappening in de Landgoedcommanderij Alden Biesen, België.

Tijdens deze middag workshop op donderdag 27 september maken we een interessant cilindervormig arrangement.

Tijdens deze middag workshop op donderdag 4 oktober wordt er een vurig kegelvormig arrangement gemaakt.

Tijdens de DFD Clubavonden komen oud-leerlingen samen en maken we inspirerend bloemwerk met elke keer een ander thema.

Demonstraties, privéles of gezellige middag met vrienden of collega's, het Boerma Instituut regelt het voor je, zelfs in het buitenland.

Kerstmis nadert! Dat betekend dat het tijd is om een adventkrans te maken.

Gregor Lersch is een toonaangevende Meester bloembinder die wereldwijd bloemisten inspireert.

De 6e editie van het Aalsmeer Flower Festival vind waarschijnlijk plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019.

Zaterdag 16 juni 2018, tijdens Aalsmeer Flower Festival zijn er twee gezellige kleine introductie workshops voor slechts € 12,50 per workshop.