nl gb jp

Aalsmeer Flower Festival workshop 16, 2018

16 Jun 2018 13:30 - 14:30
16 Jun 2018 15:00 - 16:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving
contact:


Zaterdag 16 juni 2018, tijdens het Aalsmeer Flower Festival zijn er twee gezellige kleine workshops. Deze workshop is bedoeld als kleine introductie van de echte workshops die we hier op het Boerma Instituut geven. Kom gezellig met vriend(in) of familielid en maak een gezellig zomers arrangementje!

De workshops duren een uur. Workshop tijden zijn van 12:30 tot 13:30 en van 15.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze twee workshops wordt het zelfde arrangementje gemaakt.

Graag zelf een mes en een schaar meenemen. Indien je dit niet hebt, dan kun je die ook aanschaffen bij ons in de winkel.

Van te voren inschrijven via de knop links onder wordt aangeraden: Vol = vol.

Tijdens het Aalsmeer Flower Festival zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur, dus voor of na de workshop dus nog voldoende tijd om lekker te genieten van een kopje koffie, thee wijntje of een biertje met iets lekkers in ons Café de Mijnen of om rond te kijken bij de bloemschikdemonstraties, de brocante markt én de bloemschikmaterialen en -boeken die we te koop hebben in onze winkel.

Kun je niet op zaterdag 16 juni 2018? We zijn tijdens het Aalsmeer Flower Festival ook open op zondag 17 juni 2018. De workshops worden op zondag op de zelfde tijden gegeven: Aalsmeer Flower Festival workshops op zondag.

Meer informatie over wat er allemaal te doen is bij het Boerma Instituut tijdens het Aalsmeer Flower Festival op 16 & 17 juni 2018.

Het Boerma Instituut is een internationale bloemschikschool. Het kan gebeuren dat sommige workshops en cursussen bijgewoond worden door internationale cursisten; indien dit het geval is, dan worden de cursussen tweetalig gegeven: Nederlands- én Engelstalig. We vragen hiervoor uw begrip.

De gewone gezellige middag of avond workshops van 2,5 uur kun je hier vinden.

DE KOSTEN

De prijs van deze workshop is € 12,50. Inbegrepen zijn alle bloemen en nodige materialen.
Niet inbegrepen is het gereedschap. Denk hierbij aan een mes, (snoeischaar) en draadtang. Het is aan te raden om dat zelf mee te nemen.

WINKEL

Geen gereedschap? Geen probleem. Bij ons in het winkeltje kun je alles aanschaffen dat met bloemschikken te maken heeft. Van te voren online bestellen kan ook.
Klik hier om naar onze online webshop te gaan.


Gerelateerd Aanbod


Tijdens ons Open Huis hebben wij vaak een introductie workshop. Kijk hier voor data en tijden.

Eens in de zoveel tijd is er een Open Huis bij het Boerma Instituut. Het ideale moment om kennis te maken met de school!

Gregor Lersch is een toonaangevende Meester bloembinder die wereldwijd bloemisten inspireert.

Kerstmis nadert! Dat betekend dat het tijd is om een adventkrans te maken.

Tijdens de DFD Clubavonden komen oud-leerlingen samen en maken we inspirerend bloemwerk met elke keer een ander thema.

Demonstraties, privéles of gezellige middag met vrienden of collega's, het Boerma Instituut regelt het voor je, zelfs in het buitenland.

De 6e editie van het Aalsmeer Flower Festival vind waarschijnlijk plaats op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019.

Zondag 17 juni 2018, tijdens Aalsmeer Flower Festival zijn er twee gezellig kleine introductie workshops voor slechts € 12,50, per workshop.

Ga gezellig met ons mee op vrijdag 27 september, 2019 naar FLeuramour, dé bloemschikhappening in de Landgoedcommanderij Alden Biesen, België.

Tijdens Kerst Idee! is het Boerma Instituut volledig ondergedompeld in de Kerst sferen.

Kerst guirlande workshop (hele dag)

5 gezellige en leerzame Kerst Workshops in 2018