nl gb jp

Maandag avond 12 juni, Zomerbloemen arrangement

12 Jun 2017 19:15 - 22:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving
contact:


Tijdens de thema workshops komt er iedere keer een ander kleurrijk en verfrissend thema aan bod. Aan het einde van de avond komt iedereen thuis met een leuke eigen creatie die voor een lange tijd mooi zal blijven. Ook kom je thuis met de kennis om hetzelfde arrangement nog meerdere malen te kunnen maken.

CURSUSDATUM

Maandag avond 12 juni - 19:15 - 22:00 uur.

DE KOSTEN

De prijs van deze avondworkshop is € 49,50. Inbegrepen zijn alle bloemen, materialen, koffie, thee, frisdrank en een certificaat van deelname.


Labels: workshop  Seizoen  Pasen  

Gerelateerd Aanbod


De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

Een van de leukste dingen in het bloemen vak is het maken van bloemwerk voor grotere bruiloften en evenementen.​ ​Het is toch prachtig als je dit soort specialistisch bloemwerk kunt maken? Tijdens deze nieuwe korte vakopleiding, die uniek is in Nederland, leren we je dat.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

De 4e editie van het Aalsmeer Flower Festival vind plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017. Het Boerma Instituut is een van de gezellige locaties.

Zaterdag 17 juni 2017, tijdens Aalsmeer Flower Festival zijn er twee gezellige kleine introductie workshops voor slechts € 12,50 per workshop.

Zondag 18 juni 2017, tijdens Aalsmeer Flower Festival zijn er twee gezellig kleine introductie workshops voor slechts € 12,50, per workshop.

De avondcursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut starten op donderdagavond 16 maart 2017 en donderdagavond 16 november 2017.

Tijdens de meimaand gaan we een romantisch hartvormig arrangement maken.

Demonstraties, privéles of gezellige middag met vrienden of collega's, het Boerma Instituut regelt het voor je, zelfs in het buitenland.

Donderdag 21 september 2017 organiseren we een eendaagse Florale Hoeden workshop.

Ga gezellig met ons mee op vrijdag 22 september, 2017 naar FLeuramour, dé bloemschikhappening in de Landgoedcommanderij Alden Biesen, België.

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten...