nl gb jp

Master Class van Pirjo Koppi, donderdag 9 november

09 Nov 2017 09:00 - 16:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving


Pirjo Kopi is een geweldige Meester Designer uit Finland. Zij komt tijdens de Amsterdam Flower Week 2017 naar het Boerma Instituut om een demonstratie en een Master Class te geven!

In 2015 heeft Pirjo de derde plaats van het WK bloemschikken in Berlijn gewonnen. Daarna, in 2016 eindigde ze op de derde plaats tijdens de Europa Cup in Genua.

Pirjo heeft een geheel eigen stijl die je onmiddelijk herkent. Een van haar specialiteiten is botanische sieraden,

uitermate geschikt voor bruiloften! Daarom zal de focus van deze Master Class bruidsbloemwerk zijn.

Haar favoriete kleur is overduidelijk roze.

Op donderdag 9 november is Pirjo Koppi's Master Class, tussen 09.00 en 16,00 uur. Haar specialiteit is bruidsbloemwerk, tijdens haar Master Class leert men botanische sieraden te maken.
Die avond zal Pirjo Koppi ook een demonstratie geven. Entree om 19.00 uur. Demonstratie begint om 19:30 en eindigt om 22:00, deze demonstratie zit inbegrepen bij de Master Class en kost anders € 20,-. De Master Class, inclusief demonstratie, kost € 195,-.

Omdat Pirjo's Master Classes vrij populair zijn, raden we aan om zo snel mogelijk te reserveren om u te verzekeren van een plek!
Op het moment zijn er nog genoeg plekken beschikbaar.

Het cursusgeld is inclusief alle nodige materialen, koffie/thee, lunch en een certificaat.


40% korting voor World Flower Council leden!
Als speciaal aanbod krijgen leden van het World Flower Council (WFC) 40% korting!

Als je nog geen WFC lid bent, dan kun je jezelf via hun website inschrijven.
Lidmaatschap voor 2 jaar kost $ 26,- (ong. € 23,50, dus zelfs met het inschrijven scheelt het € 54,40,-).

Mensen die een WFC lid willen worden, maar geen creditcard hebben, kunnen zich inschrijven via info@boerma.nl

Het World Flower Council is een organisatie die zich focust op de verbetering van de bloemen industrie. De organisatie heeft leden in meer dan 50 landen met professionals in elk deel van het vak; kwekers, wholesalers, bloemisten, floral designers, auteurs, maar ook hobbyisten en bloemliefhebbers!

Meer informatie over het WFC kan op hun website gevonden worden:

http://www.worldflowercouncil.org/


Gerelateerd Aanbod


Van woensdag 8 november t/m vrijdag 10 november 2017 is er weer House Show bij het Boerma Instituut! Er zijn gratis bloemschikdemonstraties. Pirjo Kopji zal een demonstratie en een Master Class geven. Kom en laat je inspireren!

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel. De volledige internationale DFD vakopleiding kun je volgen in 6 modules van ieder 5 aansluitende lesdagen.

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

Deze ADFD vakopleiding sluit naadloos aan op de DFD-vakopleiding.

De hoogste vakopleiding voor studenten die de Dutch Floral Design- en Advanced Dutch Floral Design-vakopleidingen hebben afgerond en voor hen die de kennis- en de praktische vaardigheden op dat niveau kunnen aantonen.

Iedereen die bij het Boerma Instituut de vakopleidingen (DFD, ADFD en de MDFD) heeft gevolgd kan lid worden van onze Dutch Floral Design-club. Iedere tweede donderdag van de maand organiseren we een DFD- Clubavond waar we met z'n allen aan de slag gaan met een bepaald thema. De clubavonden zijn altijd goed bezocht en inspirerend.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Ook zeer geschikt als opfriscursus voor professionals.

Het is weer tijd voor zomerbloemen! We maken een kleurrijk arrangement en halen daarmee de zomer in huis!

Een van de leukste dingen in het bloemen vak is het maken van bloemwerk voor grotere bruiloften en evenementen.​ ​Het is toch prachtig als je dit soort specialistisch bloemwerk kunt maken? Tijdens deze nieuwe korte vakopleiding, die uniek is in Nederland, leren we je dat.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

De 5e editie van het Aalsmeer Flower Festival vind plaats op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018. Het Boerma Instituut is een van de gezellige locaties.

De avondcursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut starten op donderdagavond 16 maart 2017 en donderdagavond 16 november 2017.