nl gb jp

Het Boerma Instituut verzorgt workshops, cursussen & vakopleidingen bloemschikken voor professionals en liefhebbers


Binnenkort

Apr
11
11 Apr 2019 19:15 - 22:00 /
Apr
18
18 Apr 2019 13:00 - 15:45 /
May
09
09 May 2019 19:15 - 22:00 /


Klik hier voor het volledige aanbod

Niveau 1

Het Boerma Instituut heeft - naast de vakopleidingen - zowel voor professionals als liefhebbers diverse cursussen en workshops op verschillende niveaus. Het niveau staat bij alle cursussen aangeven en bij "aanbod" kun je ook jouw niveau selecteren.
Niveau 1 is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt. Voor niveau 1 heb je geen vooropleiding of ervaring nodig. Onze Dutch Floral Design - vakopleiding valt ook onder niveau 1. Het is dé vakopleiding waar je je carrière als bloemist of floral designer een goede start mee geeft.

toon aanbod

Niveau 2

Onze cursussen, opleidingen en Master Classes met niveau 2 zijn speciaal voor mensen die onze Dutch Floral Design -vakopleiding hebben afgerond (of een opleiding van vergelijkbaar niveau). Uitermate geschikt voor bloemisten/floral designers die een stap verder willen of hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden of opfrissen.

toon aanbod

Niveau 3

Niveau 3 is geschikt voor doorgewinterde professionals die het hoogste niveau in bloemschikken en Dutch Floral Design willen behalen. Onze Master Dutch Floral design-vakopleiding heeft al veel Masters - in Nederland en in het buitenland - geleverd.

toon aanbod


Nieuws
16 jan. 2019 11:29

Download nu de handige brochure voor 2019!

15 jan. 2019 11:37

Er is aankomende zaterdag weer Open Huis bij het Boerma Instituut! Dus als je geïnteresseerd bent in een van de cursussen of opleidingen, dan is dit de perfecte gelegenheid om even langs te komen voor een kop koffie of thee en een gesprek.

14 jan. 2019 13:29

Interessante bloemenbeurs in Essen, met o.a. demonstraties van Floral Fundamentals ambassadeurs! Van 22 tot en met 25 januari.

Wat onze cursisten zeggen

"Boerma Instituut biedt met haar vakopleidingen een voortreffelijke basis om van bloemen en bloemschikken je vak te maken." - Danielle van der Lee
"Dear Boerma family and all the nice people who help, you make this institute so special. I learned so much about flower arranging but maybe as important as that, I learned a lot about my self." - Sophie Ioannou, Cyprus
"Altijd gezellig en goede uitleg tijdens workshops. Aanrader voor alle liefhebbers van bloemen." - Miranda Fronik-Hoegee
"Een bloemenweelde met grote expertise! Mocht je een bloemschik opleiding willen volgen, is dit het juiste adres!" - Gea Kort
"Leerzaam, goede aanwijzingen, gezellig, niet alleen rouwstukken maar ook nuttige informatie over begrafenis en crematie." - cursist Rouwbloemwerk (nov.2015)
"In 1 woord.... GEWELDIG!!" - Elina Adamo
"Heel erg veel geleerd tijdens de cursus handgebonden boeketten! De eerste dag de basis en de tweede dag meer creatief bloemschikken." - Eveline Bijl
"Leuk, interessant, veel geleerd (ook van elkaar). Fijne groep ook (6 personen)" - cursist rouwbloemwerk (nov.2015)
"Ik volg de dagopleiding en ik vind het geweldig leerzaam!!" - Carola Bromet Elkerbout
"Ik volg een avondopleiding en beleef hier heel veel plezier aan. Heerlijke gemoedelijke sfeer en leuke docenten." - Caroline Abbenhuijs

Neem een kijkje in onze webshop. Hier vind je veel boeken over bloemschikken en alle materialen om zelf mee aan de slag te gaan.

webshopDuizenden cursisten van over de hele wereld hebben hun Dutch Floral Design diploma gehaald bij het Boerma Instituut.

Als eerste "International floral design school" in Nederland, biedt het Boerma Instituut professionele opleidingen voor buitenlandse vakmensen. Sinds de oprichting in 1980 hebben duizenden cursisten uit de hele wereld hun "Dutch Floral Design" vakopleiding bij het Boerma Instituut gevolgd. Daarnaast geven docenten van het Boerma Instituut de vakopleidingen in diverse landen, zoals Tsjechië en Brazilië. Het Boerma team geeft ook over de hele wereld demonstraties in Dutch Floral Design.

Het Boerma Instituut is een officieel erkend particulier opleidingsinstituut aangesloten bij het NRTO en ingeschreven bij het CRKBO.

Het Boerma Instituut is lid van de NRTO, dé overkoepelende brancheorganisatie voor erkende particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland.

Wij zijn ook ingeschreven bij het CRKBO wat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

Kortom, voor een goede, betrouwbare en gedegen vakopleiding in bloemschikken en Dutch Floral Design ben je bij het Boerma Instituut aan het juiste adres.

Nieuwe workshops, nieuws en trends over bloemschikken en meer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven